«Nytt» datasystem for NSF

NSF har tatt i bruk NIF sitt datasystem for påmelding, resultater og klasseføringer. Det er gjort betydelige endringer i systemet, og disse er satt i drift fra 1. januar. Det vil være lurt å holde seg oppdatert fremover på de endringene som allerede er gjort, og på ny, fremtidige endringer. Besøk NSF sin hjemmeside, og trykk på linken SkytterAdmin. Der vil de siste oppdateringene ligge.

Den viktigste endringen for de som skal delta på åpne banestevner er påmeldingen. Det vil nå bli mere vanlig at påmelding til et stevne skjer via Min idrett. Det er innloggingsiden til NIF/NSF og hvor du kan opprette din egen profil, om du ikke har en allerede. Inne i portalen kan du søke etter stevner, melde deg på og skrive ut skytterkortet ditt for gjeldende sessong. Resultatene fra stevner du deltar på vil bli publisert på NSF sin hjemmeside under «Resultater».

Arbeidet og organiseringen i klubbene vil også påvirkes av innføringen av det nye systemet. Klubbene blir selv ansvarlige for å legge inn medlemmer i KlubbAdmin, opprette egne stevner i SportsAdmin, og melde inn resultatene i ResultatAdmin. Klubbene må tildele disse rollene til medlemmer i styret eller andre medlemmer. Det er viktig at alle klubbene kommer i gang med dette arbeidet.

Trenger du hjelp? Ikke vær redd for å spørre. Johnny-Leo Jernsletten er superbruker i Finnmark og hjelper til med store og små spørsmål. Ta kontakt på johnny-leo@jernsletten.com