Forklaring på de ulike delene i «Skytter-Admin»

Det er store forskjeller på hvor mye erfaring pistolklubbene har med det nye datasystemet til Norges skytterforbund. TNPK forsøker nå å samle mest mulig relevant informasjon om hvordan man kan bruke disse systemene på en best mulig måte. Det tar litt tid å sette seg inn i systemene, men når man får oversikt blir det svært mye enklere å håndtere medlemmer i klubben, sende ut fakturaer, utforme terminlister, arrangere stevner etc.

Systemet er utviklet av Norges idrettsforbund, og fungerer svært godt. En av de viktigste funksjonene er at alle del-systemene (Min idrett, klubbAdmin etc) bruker samme database slik at når man oppdaterer opplysninger om seg selv gjennom Min idrett så oppdateres samtidig alle andre del-systemer. Gjennom en slik felles løsning trenger man kun å oppdatere informasjon en plass.

Skytter-Admin (som NSF har valgt å kalle det) består av fire ulike moduler – Min idrett, KlubbAdmin, SportsAdmin og ResultatAdmin. Det er ikke alltid like logisk hva som skal gjøres i de ulike modulene, men denne oversikten er et bidrag til å gjøre dette litt mer oversiktelig.

Gå inn i hovedmenyen «Skytter-Admin» og velg den modulen som du ønsker å lære mere om.

Sidene oppdateres fortløpende.