Gratis stevneprogram – InrX

Norges skytterforbund sitt SkytterAdmin er en digital løsning for stevnegjennomføring som dekker online påmelding av skyttere, nedlasting av komplett påmeldingsliste, opplasting i ferdig resultatliste til resultatAdmin og automatisk publisering på nett.

Men systemet dekker ikke selve arrangementet – fortløpende føring av resultatet – det må man gjøre selv (hvis man ikke har elektroniske skiver – da ordner som regel skiveprogrammet dette for deg) gjennom å fører resultatene manuelt inn i regneark. Når resultatlisten er klar blir det så lastet opp i ResultatAdmin av arrangøren.

Grei nok løsning det, men nå har det kommet en gratis løsning for klubber uten elektroniske skiver som forenkler gjennomføringen av stevner. Løsningen heter InrX og kan lastes ned fra www.inrx.org.

Programmet har vært gjennom flere RC-versjoner, men ble i begynnelsen av oktober sluppet som Ver. 1.0, og fungerer tilfredsstillende. TNPK har testet ut programmet siden i vår, og det blir stadig bedre. Programmet har en relativt god dokumentasjon, men brukerterskelen er noe høy i starten. Men med en gang du knekker koden, og gjør akke operasjonene i riktig rekkefølge, så fungerer det veldig bra. Da kan man laste ned online påmeldingslister, sette opp startlag, føre inn poengsum til deltakerne forløpende, og etter endt stevne laste opp resultatlistene med ett tastetrykk. Programmet regner også ut premier avhengig av hvilket innskudd som brukes og antall deltakere pr klasse.

Hvis dere ønsker å ta i bruk programmet så ta gjerne kontakt med oss for en kort opplæring. Dette er et veldig godt produkt og vi bidrar gjerne med opplæring.